Esports

El Barça rebrà 300 euros per cada dia de baixa de Jorquera

Serà operat dijous, 3 de gener, pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna

El Barcelona rebrà una quantitat de 300€ per cada dia que el seu porter Albert Jorquera estigui de baixa a causa de la lesió que va patir jugant amb Catalunya davant Euskadi, en virtut de l'assegurança subscrita per la Federació Catalana de Futbol (FCF).

La pòlissa de l'assegurança signada pels dirigents de la FCF amb una companyia especialitzada per cobrir possibles lesions en el partit disputat a San Mamés (1-1) va ser de 12.000€.

Segons han confirmat fonts de la Federació Catalana, la pòlissa contempla que el club propietari d'un jugador lesionat durant la disputa de l'amistós rebrà 300€ per cada dia que aquest jugador no estigui en condicions d'entrenar-se o jugar amb normalitat.

L'operaran dijous
Albert Jorquera, porter del Barcelona que va patir dissabte passat un trencament del lligament encreuat del genoll dret, serà operat dijous, 3 de gener, pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna, segons que ha informat avui el club blaugrana.

El porter català s'ha sotmès avui a una ressonància magnètica que ha confirmat el primer diagnòstic del doctor Cugat, un trencament al lligament encreuat del genoll dret que el mantindrà de baixa almenys sis mesos.

El club ja ha iniciat els moviments per incorporar un porter que cobreixi l'absència de Jorquera. De moment, el seu lloc l'ocuparà Oier Olazábal, porter del filial.  
Albert Jorquera, habitual suplent de Víctor Valdés en Lliga i Champions, però titular a la Copa del Rei, va patir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret al quart d'hora del partit que les seleccions basca i catalana van disputar a Bilbao.

El temps de baixa del porter gironí es xifra, segons els metges, entorn dels sis mesos, per la qual cosa el Barcelona podria arribar a percebre aproximadament 54.000€ en concepte d'indemnització per la lesió de Jorquera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.