Esports

L'operació d'èxit de Yao Ming augmenta les seves esperances de participar als Jocs Olímpics

El pivot xinès dels Houston Rockets Yao Ming ha augmentat les seves esperances de formar part dels Jocs Olímpics que se celebraran al seu país després de ser intervingut amb èxit del peu esquerre en una operació que ha tingut lloc aquest dilluns als Estats Units.

Yao, l'esportista més popular de la Xina, s'enfronta ara a quatre mesos de recuperació, segons ha assenyalat l'hospital de Houston i la pàgina web de l'equip de Texas on milita el pivot asiàtic.

Tom Clanton, doctor dels Rockets, ha explicat als mitjans que la intervenció ha estat positiva i que el jugador es troba bé. "Yao està còmode i es recupera bé després de l'operació", ha comentat el membre del cos mèdic dels Rockets, que també ha explicat que faran que la rehabilitació es desenvolupi a bon ritme: "Seguirem supervisant la seva recuperació i iniciarem una rehabilitació intensiva una vegada ell estigui a punt".

Per la seva banda, Yao ha volgut agrair als doctors que la intervenció sortís bé i ha expressat les seves ganes de començar la rehabilitació. "Agraeixo que tot hagi anat bé i ara tinc molta il·lusió per començar la rehabilitació tan aviat com els doctors m'ho indiquin", ha dit el pivot xinès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.