Esports

Tamudo, lesionat de gravetat

Futbol

El capità de l'Espanyol, Raúl Tamudo, s'ha lesionat avui durant l'entrenament i pateix una possible fractura de cúbit del braç esquerre, segons ha confirmat el responsable dels serveis mèdics del club blanc-i-blau, Edu Mauri.
En aquests moments, Tamudo està en el servei d'urgències de la Clínica Quirón, on li realitzaran proves en les pròximes hores. Fins i tot, no es descarta que sigui intervingut avui o demà a primera hora.

L'internacional ha patit un cop de genoll involuntari d'un company durant un exercici que li ha provocat la lesió. De seguida, els serveis mèdics i els companys s'han interessat per l'estat del jugador, que ha mostrat de bon principi símptomes clars de dolor. El capità ha hagut d'abandonar l'entrenament acompanyat pel metge del primer equip, Miquel Cervera. La primera exploració no invita a l'optimisme i el jugador pot estar força temps de baixa.

Es busca davanter
Per cobrir l'absència de Tamudo el director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, ha informat que el club fitxarà un davanter abans que es tanqui el mercat d'hivern, . Herrera ha informat que el club té entre tres i quatre noms en ment i que l'opció prioritària és aconseguir una cessió, donades les restriccions econòmiques que té l'entitat. Així mateix, el director esportiu ha descartat incorporar algun davanter de la Lliga espanyola i ha afegit que el fitxatge sortirà del mercat europeu.

"No fitxarem per tenir més quantitat de davanters, sinó que volem qualitat. Busquem un atacant que ens ajudi fins a final de temporada i sabem de la dificultat. Potser cal recórrer a situacions extremes, sense oblidar-nos de la cantera", ha manifestat.

En aquest sentit, ha indicat que l'Espanyol necessita jugadors "com Raúl Tamudo". "El nostre joc és de contraatac, d'atac ràpid. No som un equip que domini les situacions, que pengi pilotes i que tingui un davanter referent. A nosaltres ens va més un punta ràpid i hàbil", ha declarat.

El director esportiu ha precisat que la majoria dels jugadors que té en cartera són jugadors importants per als seus clubs. "Ens recolzem en totes les possibilitats que teníem planificades per al futur", ha manifestat. En aquest context, ha aclarit que la necessitat de fitxar pot encarir l'operació, així que l'opció prioritària és una cessió. "No seria tan dur a nivell econòmic per a l'Espanyol. A l'estiu no vam trobar cap davanter dins de les nostres possibilitats i vam decidir no fitxar", ha recordat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES