Esports

El Betis anuncia que el partit amb el Barcelona es jugarà al Ruiz de Lopera

Futbol

El Betis ha anunciat que el partit de Lliga de la pròxima jornada, contra el Barcelona, es disputarà a l'estadi Ruiz de Lopera malgrat que ha rebut una comunicació de la Reial Federació Espanyola de Futbol perquè organitzi el partit en una altra seu, a causa de la clausura de dos partits de l'estadi.
El Betis addueix que encara espera que el Comitè d'Apel·lació resolgui a favor el recurs que ha presentat i que, en cas que no ho faci així, no tindria temps material d'organitzar el partit en un altre emplaçament, ja que aquesta instància es reuneix dijous a la tarda, 48 hores abans del xoc, quan ja siguin públics els cartells anunciadors i estiguin a la venda les entrades.

El FC Barcelona, per la seva banda, pel que sembla ha reservat hotel tant a Sevilla com a Cadis, davant la possibilitat que els comitès forcin el Betis a disputar el partit en una altra ciutat, i en vista que responsables verd-i-blancs van visitar el Ramón de Carranza per plantejar-se jugar allà els seus partits de desterrament.

Els juristes bètics recorden que fa un any, quan es va clausurar el Ruiz de Lopera per tres partits, no es va poder començar a descomptar la sanció fins dues setmanes després que el Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (instància a la qual ja ha anunciat que acudirà el Betis en cas que no li sigui favorable el dictamen d'Apel·lació) confirmés el càstig, ja que llavors tampoc no va donar temps a organitzar el partit del cap de setmana immediatament següent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.