El Sevilla trenca la ratxa del Vila-real i el fa baixar dels núvols amb una derrota clara

El Sevilla ha acabat aquest diumenge al vespre amb la bona ratxa del Vila-real, que feia nou partits que no perdia. Avui, els de Castelló han encaixat un 2-0 a l'estadi Sánchez Pizjuán i el Sevilla els ha fet baixar dels núvols. Els gols han estat de Luis Fabiano i Kanouté.

En la primera part, el Sevilla, tot i no fer un joc gaire brillant, ha portat la iniciativa i ha marcat el primer gol el minut 18. El Vila-real ha mostrat molt poca ambició en el primer període: en cap moment ha posat en perill la porteria de Palop.

A la segona part, el Vila-real ha sortit més decidit i el porter Palop ha tingut algun ensurt, però el gol no ha arribat.

Ja anaven 1-0 i quan faltaven quatre minuts per al final, Kanouté ha fet el 2-0 de penal.

Amb aquesta derrota, un dels dos principals rivals del Barça en la Lliga perd l'ocasió d'escapar-se en la classificació i d'acostar-se al Madrid, tot i que els madridistes ahir no va passar de l'empat a Mallorca.