Esports

Presó sota fiança de 3.000 euros per l'acusat de llançar una ampolla al porter de l'Athlètic

Futbol

El jutge decreta presó sota fiança de 3.000 euros per l'acusat de llançar una ampolla que va impactar a la cara del porter de l'Athletic de Bilbao, Armando Ribeiro durant el partit al camp del Betis.

Fonts del cas han indicat que l'home, que no és soci del Betis, es troba detingut a les dependències del Cos Nacional de Policia on els agents elaboren el corresponent atestat.

D'aquesta manera, el detingut, C.P.R., haurà de comparèixer davant el jutge per dos presumptes delictes de desordres públics i lesions, ja que en el minut 23 de la segona part del partit Betis-Athlètic l'acusat va llançar una ampolla que va tocar el rostre del porter visitant, que va patir un tall i que va precisar de sis punts de sutura.

En primera instància, el presumpte autor dels fets va ser assenyalat ràpidament pels afeccionats verdiblancs més propers a l'home, que va ser immobilitzat per la seguretat privada del Betis i detingut pels agents de la Policia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.