Esports

L'Osasuna respira gràcies a un Espanyol en caiguda lliure (0-1)

Un gol oportunista d'Astudillo ha permès l'Osasuna sumar una victòria vital en les seves aspiracions per mantenir la categoria davant d'un Espanyol que ha ofert la pitjor versió de la temporada i pràcticament diu adéu a les seves aspiracions europees.

Quan més atrinxerat estava Osasuna, ha arribat el primer pal de la tarda per als locals. Kameni, molt dubitatiu en les sortides, no ha atrapat una falta servida per Puñal i Astudillo només ha hagut de rematar la pilota al fons de la porteria.

L'Espanyol ha tornat a trobar-se amb una situació a la qual s'està acostumat en excés i de la qual no en sap sortir. Els jugadors espanyolistes han perdut la poca claredat d'idees que havien tingut, mentre el conjunt navarrès s'ha limitat a administrar el seu avantatge sense aclaparaments.

L'Espanyol ha estat acomiadat amb mocadorada pel seu públic en aquest partit corresponent a la trenta-dosena jornada de Lliga, disputat a l'estadi olímpic Lluís Companys de Montjuïc davant 21.150 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.