Esports

Només vuit jugadors del primer equip del Barça han anat a l'entrenament

Únicament vuit futbolistes dels 24 que formen la plantilla del primer equip del Barcelona han participat a la sessió d'entrenament d'aquest dilluns, celebrada per quarta vegada consecutiva a porta tancada i sense la presència de Frank Rijkaard al capdavant de l'equip.

En la sessió d'entrenament, hi han anat Valdés i Pinto, a més d'Abidal, Ezquerro, Giovani, Bojan, Oleguer i Puyol, i els jugadors del filial Fali i Rueda.

Pel que fa als jugadors que no han participat, el club ha informat que Gianluca Zambrotta pateix una petita elongació en l'adductor de la cama i s'estarà pendent de la seva evolució amb vistes a l'últim partit de la lliga.

Anderson de Souza, Deco, no s'ha entrenat perquè tenia permís del club, Samuel Eto'o a causa d'una contusió a la cama, mentre que Xavi Hernández s'ha quedat a casa a conseqüència d'un procés febril.

Rafael Márquez continua amb els seus problemes de tendinitis, mentre que han treballat al gimnàs Henry, Touré Yayá, Messi, Thuram i Edmilson. Els lesionats Gudjohnsen i Iniesta continuen amb la recuperació de les seves lesions i ha treballat amb els recuperadors. L'equip no tornarà a entrenar-se fins a dimecres que ve a les 18:00 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.