Esports

El Barça està en "alerta" perquè desconeix quin canal transmetrà el clàssic

El FC Barcelona encara no ha pogut tancar la llista de periodistes acreditats per al clàssic de diumenge al Camp Nou (Barça-Madrid), a causa que el club desconeix quin canal transmetrà el partit, malgrat que Digital + ja ha anunciat que oferirà el partit.

Fonts consultades per EFE al club català han assenyalat que el Barça es manté en "alerta" perquè encara desconeix si el partit s'oferirà per la modalitat de peatge per visió o en obert.

Això no obstant, Digital + ha anunciat que transmetrà el partit i ja ha ofert els detalls de la cobertura del mateix, amb la transmissió a càrrec dels clàssics narradors de Canal +, el periodista Carlos Martínez i l'exfutbolista Michael Robinson (en català l'oferiran Lluís Izquierdo i Josep Maria Fusté).

No és la primera vegada que un partit anunciat en modalitat de peatge per visió aquesta temporada s'ha transmès en obert, com per exemple els partits que Audiovisual Sport ha venut a Tele 5. Segons una font autoritzada del canal privat, consultada per EFE, Tele 5 no té previst programar el partit ni ha rebut una oferta per comprar els drets.

Això no obstant, després d'esdeveniments d'anteriors jornades, en el Barcelona continuen sense garantir que el partit sigui ofert finalment per la modalitat de peatge per visió, circumstància que quedarà revelada dissabte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.