Esports

Gasol debuta a casa amb una gran actuació i victòria de l'equip

Bàsquet

Una ovació clamorosa ha acomiadat Pau Gasol després del magnífic debut del pivot català a l'Staples Center de Los Angeles. El de Sant Boi ha respost a tanta expectativa i ha tingut un debut somiat a la seva nova casa.
Concretament, l'ex de Memphis ha estat juntament amb Kobe Bryant el màxim anotador del partit. Tots dos, amb 23 punts, han contribuït a la victòria dels Lakers sobre els Atlanta Hawks per un contundent 122-93. Aquest és el cinquè triomf consecutiu dels angelins.

Poc s'ha assemblat l'Atlanta que ha visitat aquesta matinada Los Angeles a l'equip que tot just fa tretze dies guanyava els Lakers 98-95. De fet, des d'aquell partit els homes de Phil Jackson no han tornat a perdre i ja porten cinc victòries consecutives.

Aquells Hawks van estar encertats, però avui s'han ensorrat estrepitosament davant d'un púbic àvid d'espectacle.

Els Lakers no han tingut cap mena de problema per encarrilar el partit, ja que han escombrat l'equip de Mike Woodson en la primera part i en el tercer quart. L'evident relaxació en l'últim període no ha evitat que els Lakers acabessin apallissant els Hawks per 122-93.

Per la seva part, malgrat els 16 punts de Joan Carles Navarro, els Grizzlies han perdut contra Seattle per 101-108 i continuen enfonsats en la classificació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.