Un mareig impedeix a Bojan debutar amb la selecció espanyola

Futbol

Havia de ser el partit en què Bojan Krkic fes història per ser el jugador més jove que debuta amb la selecció espanyola amb 17 anys i 162 dies. Però tot ha quedat ajornat per un mareig, que li va impedir figurar en la llista de jugadors per enfrontar-se a França.
De fet, el jugador ja es va incorporar tard a la concentració amb el combinat de Luis Aragonés per culpa d'una gastroenteritis.

En l'onze titular, Aragonés va situar els blaugranes Iniesta, Xavi i el blanc-i-blau Riera. Albelda ha jugat 60 minuts, tot i estar apartat al València des del mes de desembre.

De la selecció de Raymond Domènech van saltar al terreny de joc els blaugranes Thuram, Abidal i Henry.

Semblava que l'empat sense gols seria el resultat definitiu, en un partit espès i poc vistós, però en el tram final el partit es va animar. Al minut 80, Capdevila va fer pujar l'1-0 al marcador, després d'aprofitar un refús a un xut de córner, que havia executat Xavi.

El gol va animar també França, que va sortir decidida a empatar. Henry va tenir dues ocasions immillorables. En la primera, el blaugrana amb un remat de cap perfecte que topa el travesser i Benzema remata al pal. I després, un altre intent d'Henry, que Casillas, impecable, va enviar a córner.