Esports

El futur estadi del Nàstic s'inspira en Anfield

Les 17.651 localitats del futur estadi del Nàstic estaran sota cobert, i se situaran de tal forma que els jugadors puguin sentir la pressió de l’afició local. El projecte per construir un nou camp es va adjudicar ja fa mesos, però el disseny inicial s’ha vist modificat de forma important per atendre requeriments fets des del club, a qui no acabava d’agradar l’antiga versió.

La proximitat dels espectadors al terreny de joc i la perspectiva de la grada busquen reproduir a Tarragona l’efecte corprenedor que s’aconsegueix als mítics Anfield (Liverpool) i Old Trafford (Manchester United), autèntiques olles a pressió per als jugadors visitants, segons l’arquitecte Lluís Alonso.
L’estadi serà ampliable fins a 20.000 localitats i el projecte es complementa amb una Ciutat Esportiva –prioritària per a la direcció de la SAD–. Si, com va anunciar ahir l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, “no hi ha més modificacions del projecte”, el camp es començarà a construir al mes de juny.

Les obres tindran una durada de 20 mesos, i ja van ser adjudicades al març a Construcciones PAI per 23,5 milions, si bé, segons va explicar ahir l’alcalde, amb la nova versió podrien pujar fins als 28 milions. La constructora no cobrarà directament en metàl·lic, sinó que obtindrà terrenys prèviament requalificats com a edificables a la zona que ocupa l’actual Nou Estadi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.