Esports

L'Espanyol fitxa Valdo per a 4 temporades

L'exjugador d'Osasuna ha rebutjat una important oferta de l'Olympique de Marsella per acceptar la proposta espanyolista

Ja està confirmat. L'Espanyol ha arribat a un acord amb l'exjugador d'Osasuna, Valdimiro López Rocha, Valdo, per a les pròximes quatre temporades. El fitxatge s'ha tancat després que el director esportiu del club, Paco Herrera, i el director general executiu, Pedro Tomás, han arribat a un acord amb el representant del futbolista, Pedro Bravo, a Madrid.

Valdo, que es converteix en el primer fitxatge de l'Espanyol per a la pròxima temporada, va rebre divendres una important oferta de l'Olympique de Marsella, fet que, per uns moments, va complicar el tancament de l'acord. No obstant, el centrecampista ha acabat acceptant la proposta espanyolista.

Un cop es tramiti tota la documentació, Valdo firmarà un contracte per quatre temporades. El jugador s'ha desplaçat a Ponferrada (Lleó) per passar uns dies de vacances i, a començaments de la pròxima setmana, vindrà a Barcelona per a la seva presentació.

Osasuna, exequip de Valdo, reclama a l'Espanyol 1,4 milions d'euros en concepte de conveni de l'últim any. Ara, els dos clubs hauran d'arribar a un acord en els pròxims dies sobre aquest afer. Precisament, el club català va portar als tribunals al Deportivo de la Coruña perquè l'entitat gallega no va voler pagar aquest cànon pel fitxatge d'Alberto Lopo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.