Esports

Román Montañez torna al Ricoh Manresa

Bàsquet

El Ricoh Manresa ha arribat a un acord amb l'escorta Román Montañez, de 30 anys, i procedent de l'Akasvayu Girona, per a la temporada que ve, segons que ha confirmat el club català.

El jugador de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) torna així al club on es va formar i on va militar fins a la temporada 1999-2000.

El 2000, coincidint amb el descens del TDK Manresa a la LEB, Montañez va fitxar pel Forum Filatético de Valladolid, conjunt en el qual va militar cinc temporades. El 2005-06 va signar pel Lagun Aro Bilbao i en terres basques va jugar dues temporades. La campanya passada va militar a l'Akasvayu Girona, on va fer una mitjana 4,5 punts per partit, 0,6 rebots i 0,6 assistències.

En el seu palmarès destaca la Lliga ACB aconseguida la temporada 1997-98 amb el TDK Manresa i la medalla de plata de l'Europeu cadet de Lisboa, així com la medalla d'or amb la selecció estatal B en els Jocs del Mediterrani de Tunísia (2001).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.