Esports

El Numància supera el Nàstic al minut 91 (1 a 0)

El CD Numància ha aconseguit avui una victòria "in extremis" amb un gol de Brit davant el Nàstic, que ha disposat de les seves millors ocasions a la segona part del partit, de tal forma que el conjunt de Sòria es col·loca en la segona posició de la taula.

Ha començat el partit amb intensitat per part dels dos equips, encara que les ocasions no han arribat fins al minut vint. La primera oportunitat de perill ha estat del conjunt de Sòria. Juan Carlos Moreno ha enganxat una pilota des del costat esquerre de l'atac numantí i el seu xut ha donat al pal.

En la segona meitat ha sortit el conjunt sorià amb la mateixa intensitat ofensiva, però de nou Roberto ha desbaratat les oportunitats del Numància i la millor ocasió per al Nàstic l'ha tingut Maldonado en el minut cinquanta-nou, quan sol davant Jacobo ha intentat creuar la pilota en un tret ras que ha detingut Jacobo.

Al temps de descompte
Però el revulsiu del partit ha estat el davanter Brit. Ha sortit al terreny i després d'un centre de Carmel des de la banda dreta de l'atac sorià, Boris ha pentinat la pilota perquè Brit entrés en solitari pel centre de l'àrea i aconseguís el gol del triomf per als sorians en el temps de descompte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.