Esports

Rijkaard: "Encara no he pensat sobre el meu futur"

Barça

Frank Rijkaard, entrenador del Barça, s'ha negat avui a valorar les informacions que apunten a que Pep Guardiola serà el pròxim tècnic barcelonista i s'ha remès "al bé del club", malgrat destacar que encara té contracte en vigor i que les decisions han de prendre's "per les dues parts amb respecte i honestedat".

Encara que ha procurat centrar-se exclusivament en el clàssic de demà, Rijkaard no ha pogut evitar que la majoria de preguntes versessin sobre el seu futur a la banqueta del Barça. Ha reconegut l'holandès haver parlat ja amb Txiki Begiristain, director esportiu del club, però s'ha reservat el sentit de la seva conversa i només ha apuntat que el seu desig és "seguir funcionant a la meva manera" sense que l'entorn afecti la seva feina diària.

"Encara no he pensat sobre el meu futur", ha explicat l'entrenador, "sempre he dit que els contractes, en general, s'han de respectar, però per seguir necessites dues parts que estiguin contentes. Quan calgui prendre decisions, no importa en quin sentit, serà amb respecte i honestedat, i decidir el que sigui millor per al club".

Sense donar per feta la seva sortida del club, però tampoc la seva continuïtat, Rijkaard també ha revelat que no ha pres cap decisió, i s'ha remès al bé de l'entitat. "M'agradaria davant tot el bé del club. És cert que és un moment delicat, però pot passar en l'esport, i cal procurar no canviar pel que pugui venir de fora".

Resignat a parlar més del seu futur com a entrenador que del clàssic, l'holandès ha explicat que procura no fixar-se "massa en el que la gent diu o pensa".

Barça B
Qüestionat sobre la seva opinió sobre la trajectòria del Barcelona B, equip entrenat per Pep Guardiola, líder del seu grup en la Tercera divisió, Rijkaard ha celebrat que el filial "hagi canviat coses" i estigui recollint "grans resultats".

"Sempre és important veure la filosofia del Barcelona" en les categories inferiors i que puguin "presentar-se talents des del planter perquè potser puguin arribar al nivell més alt, amb el primer equip".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona