Esports

Raikkonen encapçala el doblet de Ferrari al Gran Premi de Bèlgica

Alonso, tercer, retalla un punt a Hamilton, quart

El finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) ha sumat el seu tercer triomf en el Gran Premi de Bèlgica després de dominar de començament a final una carrera en què Ferrari ha aconseguit un notable doblet amb Felipe Massa, segon, per davant de l'espanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), que ha retallat un punt més a Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) en la lluita pel Mundial.

En una carrera en què els quatre pilots del davant no han perdut la posició respecte a la graella de sortida, Hamilton ha buscat el tercer lloc d'Alonso al primer revolt, però s'ha passat de frenada i fins i tot ha fet una excursió fora de l'asfalt belga. L'asturià, per part seva, ha fet una carrera impecable, amb dues aturades fugaces a boxs que han aconseguit salvar la persecució de Hamilton, que ha allargat el seu segon pas per boxs a set voltes per al final, però que no ha aconseguit el seu objectiu.

Amb aquest resultat, el britànic conserva el lideratge del Mundial, amb 97 punts, dos més que Alonso, que aconsegueix així escurçar dos punts al seu company d'equip. Mentrestant, Raikkonen treu el cap pels llocs de davant amb 84 punts, a 13 de l'actual líder i quan falten només tres carreres. Pel que fa al Mundial de Constructors, Ferrari ja l'ha aconseguit de forma matemàtica, gràcies a la sanció a McLaren de la setmana passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.