Esports

Un joc proposa deixar Laporta en calçotets

'L'embaucador' permet triar entre la veracitat i la falsetat de frasses atribuïdes al president

La plataforma promoguda per Oriol Giralt per impulsar una moció de censura contra el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha presentat avui el joc per Internet L'embaucador on proposa deixar en calçotets el president a base de deixar que l'usuari triï veritat o mentida a partir de frases atribuïdes a Laporta. El joc recorda un incident que el president blaugrana va protagonitzar a l'aeroport del Prat, on va protestar per les mesures de seguretat.

3.500 signatures
El joc s'ha donat a conèixer aprofitant una compareixença davant els mitjans per anunciar que els promotors de la moció de censura contra Laporta i la seva junta directiva ja han reunit més de 3.500 firmes de les 5.882 que precisen, a vuit dies que es tanqui el termini per a la recollida d'admissions.

Segons Oriol Giralt, el promotor de la moció, les firmes aconseguides superen les expectatives creades. "El nombre és significatiu, a més en els dos últims dies s'han aconseguit més de mil firmes", ha dit Giralt, qui considera que les últimes declaracions de Laporta han suposat "un impuls" al vot de censura. Giralt ha recordat als socis que "la feina no està feta" i li ha demanat a la directiva de Laporta que doni suport a la seva iniciativa. "Quan diu [Laporta] que està buscant forces per no enfonsar-se, li recordo que si ell s'enfonsa, ens enfonsa a tots", ha indicat.

En tot cas, el promotor de la moció de censura ha insistit que no té "res personal" contra Laporta i que amb la seva iniciativa només pretén "donar als socis una oportunitat". Giralt considera que "un dels pitjors errors" de la directiva de Laporta és que fos un jutge el qui l'obligués a convocar eleccions anticipadament.

Després d'admetre que li consta que s'estan realitzant investigacions sobre la seva vida privada, Giralt ha dit que qui vulgui saber coses sobre ell, no ha de fer res més que demanar-les-hi, i ha insistit en que no té "res que amagar". "No és necessari que es gastin diners a saber coses sobre mi. No hi ha ningú darrere meu, no sóc un home de Minguella, de Bassat o de Rosell, sóc un home del Barça", ha aclarit.

Entre les seves pròximes estratègies per recollir més adhesions està la instal·lació d'unes carpes en el Palau Blaugrana davant els pròxims partits de futbol sala i de bàsquet, així com en els voltants del Camp Nou dissabte que ve, quan es jugui un partit amistós entre Catalunya i Argentina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona