Esports

Eto'o, a punt per a Glasgow

El Barça ha confirmat que el davanter camerunès Samuel Eto'o és baixa per al partit que dissabte disputarà contra el Saragossa a l'estadi de La Romareda, com a conseqüència d'una sobrecàrrega muscular, i anuncia que preveu comptar amb el jugador per al partit de la Champions contra el Celtic de Glasgow.

El jugador es va lesionar diumenge passat en la final de la Copa d'Àfrica, en què Camerun va perdre per 1-0 contra Egipte a Ghana, i, segons les proves que li han efectuat avui els serveis mèdics del Barça, Eto'o pateix una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama esquerra. "No hi ha cap lesió muscular i el jugador realitzarà tres dies de tractament específic per estar a punt per a la trobada de la Lliga de Campions contra el Celtic de Glasgow. Per tant, és baixa per al partit de dissabte", afegeix el comunicat mèdic.

Es dóna la circumstància que Samuel Eto'o complirà el seu tercer partit sense jugar al camp del Saragossa, després de ser protagonista involuntari, el 25 de febrer del 2006, d'un incident que es va produir en un Saragossa-Barça, quan el camerunès va ser objecte d'insults racistes greus. El jugador va fer l'intent d'abandonar el camp, però finalment els seus companys i l'àrbitre el van calmar i Eto'o va continuar jugant.

Eto'o no va jugar l'any passat a La Romareda, ni en el partit de Lliga ni en el de Copa. En tots dos partits Eto'o també va ser baixa per lesió. I, casualment, també només es va perdre el partit contra el Saragossa, ja que en la trobada anterior i la posterior a la de La Romareda el camerunès sí que va jugar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.