Esports

Catalunya disputarà l'europeu de futbol sala després de la renúncia d'Israel

ZONA METROPOLITANA

La selecció catalana de futbol sala disputarà el Campionat d'Europa que se celebrarà a Bèlgica del 20 al 24 de març després de conèixer-se la renúncia de l'equip d'Israel, que farà cas de les recomanacions del seu govern i no viatjarà fora del país.

En aquesta situació, la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) ha decidit convidar Catalunya, que va acabar en segon lloc la fase classificatòria que es va jugar a Polònia el novembre passat. El conjunt català va quedar en segona posició empatat a punts amb Bielorússia, que es va classificar per la mitjana de gols.

En aquesta ocasió la selecció nacional no podrà repetir la gesta del passat juny, quan es va enfrontar amb la selecció espanyola a la Copa del Món celebrada a Jakutsk (Rússia) amb un resultat favorable al combinat català de 5 a 3. Els rivals de Catalunya a l'Europeu en la primera fase seran França, Bielorússia i Bèlgica. També participen en aquest campionat les seleccions de Rússia, República Txeca, Noruega i Ucraïna.

El seleccionador català, Juan Antonio Fernández, ja té enllestida la convocatòria i ha confiat en fer un bon paper tot i el poc temps que s'ha disposat per posar a punt la selecció. La selecció catalana sortirà cap a Brussel·les aquest dimecres a les 8.10h des de la terminal B de l'Aeroport del Prat i tornarà al mateix lloc el dia 25 a les 23h.

El primer partit tindrà lloc a Limburg el dijous, 20 de març, a les 21.30h. El rival serà la selecció amfitriona, Bèlgica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.