Esports

Catalunya defensarà el títol mundial de 'pitch and putt' a Holanda

Esports

La selecció catalana de pitch and putt defensarà el títol mundial a Papendal (Holanda), localitat on s'organitzarà la III Copa del Món d'aquesta especialitat del 14 al 18 d'octubre. La competició es realitzarà en un camp amb diferents desnivells i relleus que compta amb dos forats en els quals l'aigua és la protagonista.

Catalunya és l'actual dominadora d'aquest torneig, ja que en les dues anteriors edicions ha sigut la vencedora. Primer, a Itàlia l'any 2004 i després a Teià (Maresme) al 2006.

La selecció catalana competirà amb 18 seleccions més com Andorra, Austràlia, Xile, Estats Units o Irlanda. Els integrants de la selecció, que seran tres, seran escollits entre els dies 9 i 10 d'agost.

El campionat tindrà diverses novetats tecnològiques, com les dues càmeres fixes que permetran veure per Internet el desenvolupament en alguns forats. Els resultats s'enviaran via mòbil i seran centralitzats en un centre de dades que permetrà publicar constantment les novetats. A més, hi haurà unes pantalles LCD que informaran constantment dels resultats en les mateixes instal·lacions holandeses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.