El Club Rugby Tarragona juga el seu primer partit fora de Catalunya disputant la Copa Quatre Barres

CAMP DE TARRAGONA

El Club Rugby Tarragona ha fet història aquest cap de setmana. Els tarragonins han jugat el seu primer partit fora de Catalunya, desplaçant-se fins a terres sardes per enfrontar-se a l'Alguer en la Copa de les Quatre Barres. Els catalans van viatjar amb una expedició de 23 jugadors, que no van poder tornar cap a casa amb el trofeu, ja que van perdre per 21 a 10.

Tot i així, els tarragonins van portar el control inicial del partit, però els locals van reaccionar i abans del descans van donar la volta al marcador. En la segona part, els algueresos van certificar el triomf amb un assaig recent iniciat el període i els catalans no van tenir opcions a la remuntada.