Esports

El Ricoh Manresa renunciarà a la seva plaça a la Lliga ACB si no rep ajuda pública

El club demana a la Generalitat suport econòmic per afrontar la temporada 2007-2008

El Ricoh Manresa no jugarà la temporada vinent a la lliga ACB si d'aquí al 20 de juliol la Generalitat no pren la decisió de vincular-s'hi econòmicament. Aquesta és la decisió que ha pres el club manresà i que el seu president, Josep Vives, ha comunicat avui en roda de premsa.

Per la president del Ricoh el pressupost de la propera temporada, en el que el club ha de fer front a les despeses generades pel seu retorn a la lliga ACB, deixarà un dèficit de l'entorn dels 600.000 euros. El consell d'administració ha arribat a la conclusió que no es pot afrontar la temporada sense ajuda econòmica . Si l'ajuda no arriba, el club renunciaria a la màxima categoria i podria vendre la seva plaça, tot i que abans sotmetria la decisió als dirigents i abonats del club.

Petició a la Diputació
La directiva del club, que ha xifrat els ingressos per a la propera temporada en els 2,7 milions d'euros, mentre les despeses previstes pujaran als 3,3 milions d'euros, no vol que la petició a la Generalitat sigui vista com una exigència, però considera que sense un suport econòmic clar la temporada no serà viable. Així mateix, Josep Vives ha fet la mateixa petició de suport a la Diputació de Barcelona, entitat que ja col·labora amb 60.000 euros anuals però a qui demana una més gran implicació


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.