Esports

Xavi admet que al Barça li falta "saber competir" i "un punt de maduresa al camp"

El migcampista del Barcelona Xavi Hernández ha admès avui que a l'equip li falta "saber competir" i "un punt de maduresa al camp" quan juga amb el marcador a favor.

Al Barça se li va escapar ahir a Almeria (2-2) una nova oportunitat de reenganxar-se a la Lliga i Xavi ha sortit avui en roda de premsa, com a un dels capitans del conjunt català, per analitzar la derrota.

En la línia utilitzada després del partit d'ahir pel secretari tècnic del club blaugrana, Aitor Txiki Begiristain, el qual es va queixar que a aquest Barcelona li falta lideratge, Xavi ha fer autocrítica i ha parlat d'"espavilar" per no "regalar una altra vegada la Lliga".

"La sensació general és que no hem aprofitat una gran oportunitat. L'únic problema és que no sumem de tres en tres. Hem sumat un punt en tres partits i així serà molt difícil. Hem d'espavilar perquè el Madrid ens està donant possibilitats. El problema és nostre. El Madrid punxa i nosaltres no ho aprofitem, però cal seguir tenint fe", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.