Esports

Stoner guanya a Brno i gairebé sentencia el Mundial de MotoGP

El pilot australià Casey Stoner (Ducati) ha assolit la victòria en la prova de MotoGP del Gran Premi de la República Txeca, disputat al circuit de Brno, on John Hopkins (Suzuki) i Nicky Hayden (Honda) han completat el podi.

Després de la jornada d'entrenaments, on es va tornar a demostrar la superioritat de Bridgestone sobre Michelin i el domini de Stoner, la carrera ha seguit la mateixa línia. L'australià només ha hagut de defensar la seva primera posició en les dues primeres voltes.

Stoner ha sortit amb força per a mantenir la seva 'pole', Hopkins ha superat en pocs metres a Hayden i Dani Pedrosa (Honda), i Valentino Rossi (Yamaha) ha quedat setè. Després de les primeres voltes, el líder del Mundial ha obert un buit que cada vegada s'ha anat fent més gran, amb Hopkins, Hayden i Pedrosa, per aquest ordre, al darrere.

L'emoció de la cursa s'ha centrat en la lluita pel cinquè lloc, on Rossi, molt lluny del seu millor moment, ha acabat perdent amb Loris Capirossi (Ducati) i Chris Vermeulen (Suzuki).

Elias
A més, aquest GP ha servit perquè Toni Elias (Honda) tornés a pujar a la moto després de la seva lesió. Ha acabat onzè.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.