Esports

Portugal, a quarts

Eurocopa 2008

Portugal no té més por que la seva eufòria. La favorita del Grup A ja està als quarts de final després de sumar la segona victòria consecutiva per més d'un gol de diferència i veure's afavorida per la victòria de Turquia sobre l'eliminada Suïssa. La selecció lusitana va doblegar una combativa República Txeca per demostrar que, a part de talent, té prou ofici per sortir-se'n en els partits més aspres. És un equip amb classe i amb galons i d'això el màxim exponent n'és Deco. L'encara jugador del Barça va obrir el marcador, va assistir Cristiano Ronaldo en el segon i va muntar amb murreria la contra que va permetre a Quaresma arrodonir el triomf.
Portugal no va impressionar com en la primera jornada, però va saber resistir la tenacitat de Txèquia en els pitjors moments i encara va trobar la inspiració que li va caldre en el moment precís. Ja complerta l'hora de partit, amb empat a un al marcador, als txecs se'ls va esmunyir una clara ocasió després que Ujfalusi, nou central de l'Atlètic de Madrid, pentinés una pilota penjada en una falta. A la jugada següent la perícia de Deco va habilitar Cristiano Ronaldo, que no va perdonar. El futur Pilota d'Or va deixar amb poca reacció Cech, el porter que justament li va aturar un penal en la final de la Champions i que per poc no li va fer passar la nit més amarga de la seva vida.

Turcs contra turcs
Inexorablement físic va acabar resultant també l'altre partit de la jornada, ja que a Basilea va caure un autèntic diluvi que va condicionar absolutament el joc. La pilota acabava frenada contínuament en els tolls del camp i Turquia es va diluir quan entre Derdiyok i Yakin, dos turcs nacionalitzats suïssos, van anotar el primer gol per als locals. A la represa, però, el conjunt otomà va agafar forces amb l'empat de Semih. El partit va prosseguir amb ocasions per a tots dos equips, en especial de Suïssa, però l'excés de tensió li va comportar falta de precisió i la va acabar abocant al drama. Un gol al descompte d'Arda va deixar eliminada l'amfitriona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona