Esports

Guardiola firma contracte per dues temporades

Barça

Josep Guardiola i el seu ajudant Tito Vilanova, que aquesta temporada han dirigit al Barça B, han signat aquest migdia el contracte que els permetrà fer-se càrrec del primer equip les dues pròximes temporades.

Gairebé un mes després que el club anunciés que Guardiola seria el substitut de Frank Rijkaard a la banqueta del conjunt blaugrana, ha arribat l'hora de la firma.

Els dos tècnics han passat avui per les oficines del club, on els esperava el president, Joan Laporta, per formalitzar el seu nou contracte. No obstant això, no serà fins d'aquí a dues setmanes que començaran a dedicar-se plenament a la seva nova tasca.

Barça B
El Barça B segueix immers aquests dies en la lluita per aconseguir l'ascens a Segona B, i diumenge els homes de Guardiola es juguen l'anada de la segona eliminatòria d'ascens contra el Barbastre.

El tècnic català ha reconegut, després de la firma, que no s'esperava un carrera tan meteòrica a les banquetes, ja que, en un any, ha passat de ser un entrenador sense experiència a fer-se càrrec d'un dels equips més importants d'Europa.
"Tot ha anat molt ràpid. Fa poc vaig decidir entrenar i, de sobte, avui hem oficialitzat una cosa que el president ja fa uns dies que va anunciar. L'únic que hem fet avui és oficialitzar-ho davant vostre", ha declarat l'exfutbolista blaugrana al web del club català.

Abans d'agafar les regnes del primer equip, Guardiola té el repte de superar la segona eliminatòria de la fase d'ascens i fer pujar el filial.

"Penso en el Barbastre, i intento no despistar-me, malgrat que és inevitable que el cap se me'n vagi de tant en tant. El B ha d'estar en una categoria superior. Hi haurà temps per parlar i pensar en el futur", ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.