Esports

Bernd Schuster: "M'ho he passat bastant bé"

L'entrenador del Reial Madrid, Bernd Schuster, ha assegurat avui que la clau de la victòria del seu equip al Camp Nou (0-1) ha radicat en la capacitat del seu equip per mantenir al Barcelona allunyat de la seva porteria i ha confessat que s'ho ha passat "força bé" durant el partit.

"M'ho he passat bé", ha comentat un prudent Schuster a la sala de premsa del Camp Nou, "perquè el meu equip ha treballat bé, hem passat un bon estona, però no diria que ha estat una victòria fàcil".

El tècnic alemany ha explicat la victòria del seu equip en la capacitat dels seus d'anul·lar al Barça. "Les hem mantingut lluny de la seva porteria, que és el que preteníem, obligant-los a buscar les bandes i tapant el centre per evitar les parets d'Eto'o, Iniesta, Deco i companyia en la frontal de l'àrea", ha expressat.

"Que el Barcelona es quedi sense marcar a casa ho diu tot", ha resumit l'entrenador del Madrid. El Barcelona no es quedava a zero al Camp Nou des de la jornada 26 de la temporada 2004-05, davant de l'Espanyol (0-0).

Schuster ha lamentat "no haver tancat el partit molt abans", en no haver aprofitat les seves ocasions a la segona part, i ha intentat frenar l'eufòria que viu l'equip blanc. "És d'hora per parlar de títols, falta tota la segona volta", ha recordat.

El preparador alemany, que ha qualificat de "merescuda" la victòria, ha assegurat que el resultat suposa un "triomf d'equip", no ha volgut reduir la victòria a un pols tàctic amb el seu homòleg barcelonista, Frank Rijkaard. "No m'agrada reduir un partit a un suposat duel entre dos entrenadors", ha indicat.

Schuster, a més, ha elogiat la feina de Julio Baptista, autor del gol del triomf, un jugador pràcticament sense minuts a començament de la temporada. "Simplement ha fet una cosa, treballar i confiar en les seves possibilitats, al seu moment de jugar. Es el ha guanyat", ha ratificat el tècnic alemany.

Per a Schuster, la victòria del Madrid confirma que l'equip "avança a poc a poc, s'està trobant i arribant a adoptar un estil propi i una forma de jugar". "Però les coses es guanyen al final de la temporada", ha avisat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.