Esports

Frank Rijkaard: "No ha estat la nit del Barça"

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, ha confessat que el seu equip no ha estat inspirat davant del Reial Madrid (0-1) i ha animat als seus jugadors a pair la derrota com més aviat millor per seguir lluitant pel títol de Lliga.

"No ha estat la nit del Barcelona", ha admès el tècnic holandès, que ha destacat que el gol del Reial Madrid ha deixar molt tocat al seu equip. "El seu gol ha fet molt de mal i ha canviat el ritme del partit", ha sentenciat.

Rijkaard ha admès que la derrota davant el Reial Madrid són de les que "costa pair", però ha apostat per assumir-la i "seguir mirant cap a davant".

L'holandès també ha lamentat que el seu equip hagi perdut "massa pilotes" i que la defensa del Madrid "hagi ajustat molt bé".

"El Reial Madrid ha jugat bé, ha complert la seva feina, i el Barcelona ha fet de tot; hem tingut esperances fins a l'últim moment", ha resumit el preparador holandès.

El preparador del Barça ha reconegut que el Madrid ha fet "molt bé" la seva feina i que "no ens ha permès tenir ocasions". També ha elogiat "el perill del contraatac" del seu rival.

"Fins a l'últim moment esperava que pogués canviar el resultat i hem lluitat per això, però ha estat complicat crear ocasions, estaven molt ben organitzats, des de enrere, amb molts jugadors darrere de la pilota i molt perill en els contraatacs", ha dit.

Qüestionat sobre el paper de Ronaldinho, Rijkaard ha assegurat haver vist al brasiler "amb una bona actitud", de la mateixa manera que la resta dels seus companys.

Rijkaard, a més, s'ha resistit a donar per perdut el títol de Lliga malgrat els set punts d'avantatge que acumula el Reial Madrid. "Estem abans de l'aturada del Nadal, encara queden molts partits i encara que el Madrid té avantatge, tot és possible".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.