El Barça passa a la final de la Copa Catalunya

El Girona ha tingut aprop la victòria, ja que s'ha avançat al marcador 0-2

El Barça s'ha classificat per a la final de la Copa Catalunya després de guanyar el Girona (3-2) i remuntar un 0-2 advers, gràcies a un gol en pròpia porta, un penal inexistent i un magnífic gol de Sylvinho, i per tant jugarà contra el Nàstic el proper 11 de setembre.

En l'últim minut de partit, el lateral blaugrana Botía ha refusat la pilota amb la mà prop de la línia de gol, en una jugada molt reclamada pels jugadors gironins.

L'equip de Frank Rijkaard, amb majoritària presència de jugadors del filial, ha tingut el control del partit, però ha patit més del compte. El Girona, de Segona B, s'ha avançat amb un 0-2, tot i que un gol en pròpia porta i un penal dubtós han retornat el Barça al partit.

La victòria blaugrana s'ha produït el minut 74, amb gol de Sylvinho, que ha culminat una gran acció individual amb un potent xut.