Nadal i Federer repeteixen en la final de Roland Garros

Nadal ha guanyat en les dues ocasions en les quals s'han enfrontat a París, en les semifinals de 2005 i la final del 2006

Rafael Nadal ha superat el serbi Novak Djokovic, per 7-5, 6-4 i 6-2 en dues hores i 28 minuts, i s'ha classificat per tercer any consecutiu per a lluitar pel títol de Roland Garros, on per segona vegada seguida tindrà com a rival el suís Roger Federer.

Federer ha arribat a la seva vuitena final en imposar-se al rus Nikolay Davydenko, per 7-5, 7-6 (5) i 7-6 (7) en tres hores i un minut.

La final, que es jugarà aquest diumenge (15h), serà el vuitè enfrontament entre Federer i Nadal, amb 7-4 pel manacorí, que va perdre l'última en el Màsters Sèries d'Hamburg. En aquella ocasió el suís es va venjar de la derrota que havia rebut una setmana abans a Montecarlo i va tallar la ratxa de 81 victòries consecutives en terra de Nadal.

Nadal l'ha guanyat en les dues ocasions en què s'han enfrontat a París, en les semifinals de 2005 i la final del 2006.