Esports

'Pole position' per a Rossi

Toni Elias començarà des de la vuitena posició

El pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) sortirà en la carrera de MotoGP del Gran Premi de Catalunya des de la 'pole position', en primera fila, on estarà acompanyat pel francès Randy De Puniet (Kawasaki) i Dani Pedrosa (Profunda), que ha quedat tercer en els entrenaments.

La notícia més sorprenent de la jornada ha estat el segon lloc del francès Randy De Puniet, que va guanyar a Montmeló en la categoria de 250cc el 2003 i el 2004, i que avui fins i tot ha gaudit alguns minuts de la 'pole position'. Amb tot, l'heptacampió del món, Valentino Rossi, ha arrabassat aquesta posició d'honor al francès, quan només faltaven nou minuts per al final de la sessió.

El líder del Mundial, Stoner, s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça, en una segona línia que completaran John Hopkins (Suzuki) i Colin Edwards (Yamaha), company de Rossi. En la resta de posicions punteres de la graella trobem el català Toni Elias (Profunda), vuitè, que s'ha classificat justament darrere del vigent campió del món, Nicky Hayden (Profunda).

250cc
El vigent campió del món en 250cc, Jorge Lorenzo (Aprilia), partirà des de la 'pole position'. En segon lloc sortirà Hèctor Barberá (Aprilia) i en quart lloc Alex Debón (Aprilia). L'italià Ándrea Dovizioso (Profunda) serà tercer en la sortida, sense haver millorat el seu temps de divendres.

125cc
El pilot hongarès Gabor Talmacsi (Aprilia) sortirà en la 'pole position' de 125cc, amb un temps de 1:50.02, per davant d'Hèctor Faubel (Aprilia), segon, i Sergio Gadea (Aprilia), tercer, en una jornada monopolizada per la marca italiana ja que tots pertanyen a l'equip dirigit per Jorge Martínez Aspar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.