Esports

Penya i Akasvayu, a tocar de Torí

COPA ULEB. VUITENS DE FINAL

El bàsquet català està a punt per situar dos clubs a la final a vuit de la Copa ULEB, a Torí. Tant el Joventut (73-96 a la pista del Khimki rus) com l’Akasvayu (71-80 a la de l’Hemofarm serbi) van deixar ahir sentenciats els vuitens.

La Penya es va exhibir a Moscou. El Khimki passa per ser l’alternativa al CSKA a Rússia –li ha pres la Copa–, però ahir no va poder fer res. L’equip d’Aíto va fonamentar el triomf en una intensitat defensiva que va dur a marges superiors als 10 punts des del segon quart. La igualtat del descans (39-41) va deixar pas a una pluja de triples (14/26), amb Ricky (18 punts, 6 assistències i 4 pilotes robades), Rudy (18 p) i Barton (4/5 triples) de referents i l’única rèplica de l’exmadridista Macej Lampe (20 p).

L’Akasvayu va patir més, però un parcial de 0-7 al tercer quart va obrir el forat definitiu. Clau com sempre va ser la parella Gasol-Sada, amb 21 punts del pivot i 13, amb 7 rebots i 7 assistències, del base. Per la seva banda, el Pamesa haurà de remuntar a València el 74-69 d’ahir a la pista del Zadar croat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.