Esports

Laporta fitxa tres nous vocals i Magda Oranich com a síndica

Barça

Joan Laporta va començar a reconstruir la seva junta directiva, que havia quedat debilitada en nombre (10 membres) i funcions després de la dimissió en bloc de vuit dels antics dirigents arran del vot de censura del 6 de juliol.

Durant la reunió de la junta directiva que es va celebrar ahir a la tarda a les oficines del Camp Nou es va produir la incorporació de tres nous directius, Jordi Torrent (àrea de màrqueting i mèdia), Maria Helena Fort (àrea institucional i patrimoni) i Josep Anton Colomer (àrea econòmica).

Colomer és diplomat per l'IESE en direcció d'empreses i en liderat i innovació i per ESADE en màrqueting, i ve del BBVA. Torrent és empresari, actualment conseller delegat d'Iluminación Disano SA, mentre que Fort és advocada i experta en dret administratiu i urbanístic.

Els nomenaments, proposats pel president i aprovats per la junta, són provisionals perquè han de ser ratificats per la pròxima assemblea de compromissaris, que se celebrarà o bé coincidint amb la tornada de la prèvia de la Champions (26 o 27 d'agost) si es jugués al Camp Nou, o bé al setembre coincidint amb dia de partit a l'estadi.

En tot cas, Torrent, Fort i Colomer no seran les úniques novetats que Laporta presentarà a l'assemblea que ha de determinar la seva continuïtat al càrrec, ja que els estatuts precisen que la junta directiva ha de tenir un mínim de 14 membres (i un màxim de 21), i per tant en faltaria almenys un més per arribar al mínim estatutari.

Laporta va designar també els nous vicepresidents que ocuparan les vacants deixades amb la dimissió de Ferran Soriano, Marc Ingla i Albert Vicens. El nou vicepresident econòmic serà Joan Boix, que continuarà exercint les funcions de tresorer assumides fa uns mesos, en l'última remodelació de la junta. El nou vicepresident esportiu és Rafa Yuste, mentre que el nou vicepresident institucional i de patrimoni (una altra novetat) és Joan Franquesa, fins ara vocal de l'àrea patrimonial.

Jaume Ferrer es manté com a vicepresident de màrqueting i mèdia i Alfons Godall, a més de comandar l'àrea social, passa a ser vicepresident primer. Pel que fa als vocals, Alfons Castro continua sent responsable de seguretat, i Albert Perrín i Jacint Borràs són a l'àrea esportiva, mentre que Josep Cubells es confirma com a nou secretari de la junta.

L'última novetat és el nomenament de Magda Oranich com a nova síndica del soci, en substitució de Carles Pi i Sunyer, que havia exhaurit els seus cinc anys de mandat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.