Esports

N'entren dos, en surten quatre

Giovanni van Bronckhorst ha decidit tornar al seu anterior club, el Feyenoord, on vol acabar la seva carrera esportiva

Una cara de la moneda és la de Thierry Henry i Touré Yaya, els dos nous fitxatges del FC Barcelona, i l'altra és en la que es troben quatre jugadors: Javier Saviola, Ludovic Giuly, Thiago Motta i Giovanni van Bronckhorst.

I és que, el defensa holandès ha decidit tornar al seu anterior club, el Feyenoord, on vol acabar la seva carrera esportiva, malgrat encara li queda un temporada de contracte com a blaugrana, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

Així doncs, Van Bronckhorst, de 32 anys, prefereix acomiadar-se en el seu país d'origen abans que veure's traspassat o passar un any en blanc. De fet, segons l'emissora, quan Gio va renovar pel Barça va pactar amb el club que si volia tornar al Feyenoord, podria fer-ho amb la carta de llibertat, fet que suposa que el club holandès no pagarà ni un euro al Barcelona.

Internacional amb Holanda, Gio va arribar al Barça en la temporada 2003-2004 procedent de l'Arsenal. Abans, va jugar al Glasgow Rangers, el Feyenoord i el Waalwijk.

Per la seva part, i segons ha detallat el director esportiu del Barça, Txiki Begiristain, el jugador brasiler Thiaggo Motta no entra en els plans del club per a la pròxima temporada. En paraules de Txiqui: “Amb la firma de Touré i la presència de Rafael Márquez i Edmílson, un cop es recuperi de la seva lesió, la posició de centrecampista defensiu està sobradament coberta”.

I per si això no quedava suficientment clar, va afegir: “Portem quatre anys dient que Motta pot ser un dels millors jugadors del món en aquesta posició, però vem tenir una conversa amb Thiago fa uns mesos i vem arribar a la conclusió que potser el millor per a ell sigui trobar una solució fora del club”.

Giuly, dels primers
El davanter francès Ludovic Giuly va ser un dels primers en sortir. En el primer dia de vacances de la plantilla, Giuly va anar a les oficines del club, on Begiristain li va comunicar personalment que no entrava en la planificació esportiva del curs que ve. El Barça espera obtenir, com a mínim, 6 milions d'euros pel traspàs de l'exjugador del Mònaco, el contracte del qual acabava el 30 de juny del 2008.

Finalment, Javier Saviola va confirmar dilluns passat que no continuaria la temporada que ve al FC Barcelona. El davanter argentí es va acomiadar amb “amargor” pel tracte rebut en les últimes temporades i, segons va afirmar, encara no té decidit quin és el seu futur professional a partir d'ara, un futur que podria incloure, fins i tot, el Reial Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES