Esports

El València guanya per la mínima l'Atlètic de Madrid a la Copa del Rei

El València viatjarà a Madrid d'aquí a una setmana amb un gol al sarró, convertit per Silva, després de no poder doblegar encara més la resistència d'un esforçat Atlètic, encomiable a la feina des que es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Motta.

L'equip de Ronald Koeman, que ha guanyat els seus cinc partits de Copa del Rei, no va poder obtenir una renda més gran tot i controlar majoritàriament un partit una mica insípid, amb un Atlètic resignat a salvar el resultat i un València impotent i sense espurna, però que va conservar com a mínim la seva porteria a zero.

Nou error de Pablo
Al València encara se li va posar més de cara el partit quan Silva va aprofitar un nou error de Pablo en el rebuig d'un servei de córner. El central va enviar la pilota un altre cop a l'àrea i Silva va empalmar de primeres per aconseguir el primer gol.

El València va pressionar durant tota la segona meitat, tot i que el seu millor golejador, Zigic, seguia a la banqueta, però li va faltar precisió i fins i tot determinació per haver fet més mal als d'Aguirre, que salven el partit d'anada i s'encomanen a la seva afició per donar la volta al marcador i accedir a les semifinals de la Copa del Rei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.