Esports

Laporta remarca que l'actual junta directiva es mereix "completar el mandat"

La junta directiva es prepara per una possible moció de censura. El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha dit, en roda de premsa, que manté un màxim respecte vers la recollida de firmes que s'ha esta duent a terme i "continuarà vetllant" perquè el procés de la moció sigui exemplar des del punt de vista "democràtic".

Respecte la moció, Laporta ha explicat que la història els "avala" i que es mereixen "completar el mandat" perquè tenen "il·lusió, ganes, força i capacitat". El president ha dit que "han afrontat de cara els riscos de les decisions que han pres".

El president ha aprofitat per remarcar que estan "orgullosos d'haver impulsat la modernització i la transformació del club" i que l'objectiu es "deixar-lo de la millor manera perquè els que han de venir després ho puguin fer millor".

Joan Laporta ha tancat el seu discurs amb un "Visca el Barça i visca Catalunya" que ha arrencat l'aplaudiment dels vuits directius que l'han acompanyat a la sala de premsa del Camp Nou durant la seva compareixença: Ferran Soriano, Alfons Godall, Jaume Ferrer, Albert Perrín, Josep Cubells, Rafael Yuste, Josep Lluís Vilaseca i Jacint Borràs. La resta no ha pogut estar al costat del president per diferents motius.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.