Esports

Ronaldinho no jugarà dissabte a Múrcia perquè encara no està recuperat

El brasiler Ronaldo de Assís, Ronaldinho, finalment no podrà jugar ni un minut en aquest final de Lliga, després que el metge del club català, Ricard Pruna, l'hagi descartat definitivament per al partit contra el Múrcia, i que posarà punt final al campionat.

El 3 d'abril, Ronaldinho va caure lesionat durant un entrenament, en què va patir una estrebada muscular a l'adductor mitjà de la cama dreta. La ressonància que li van fer va revelar un trencament muscular, que el mantindria sis setmanes de baixa.

"Si fa cinc dies tenia seriosos dubtes sobre la reaparició de Ronaldinho, ara he de confirmar que no estarà en l'últim partit de Lliga. És precipitat que dissabte jugui a Múrcia", ha subratllat Pruna.

El metge del Barcelona ha insistit que el jugador ha complert amb un treball exemplar en la recuperació de la seva lesió i no ha volgut valorar el control mèdic al qual es va sotmetre el futbolista fa uns dies a la clínica Delfos de Barcelona, els resultats del qual estaven molt allunyats dels d'un jugador del seu nivell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.