Esports

AXA deixa de patrocinar el bàsquet del Barça

L'AXA Barcelona canviarà de denominació la temporada que ve després que la companyia asseguradora, patrocinador principal de la secció, hagi decidit no renovar la seva vinculació amb el club català.

Aquest grup assegurador ha patrocinat el bàsquet blaugrana les últimes quatre temporades (des del mes de desembre de 2004), primer com Winterthur i després com AXA, després de la fusió de les dues empreses.

El grup AXA orientarà la seva estratègia de patrocini a altres àmbits d'actuació en accions relacionades amb la responsabilitat social corporativa, centrades en la prevenció i la seguretat viària, la sostenibilitat i el foment de la cultura.

El contracte de patrocini finalitzava aquesta temporada i, encara que l'asseguradora tenia la possibilitat de prorrogar-lo, fa mesos que va comunicar al club català el seu desig de posar fi a aquesta relació comercial. El departament de mercadotècnia del Barça treballa ara en la recerca d'un nova marca que patrocini la secció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.