Esports

L'Espanyol fitxa el porter argentí Cristian Álvarez

L'Espanyol ha fet pública la contractació del porter argentí Cristian Darío Álvarez, procedent de Rosario Central i que jugarà les pròximes cinc temporades en el conjunt blanc-i-blau.

El porter argentí Cristian Álvarez, per qui l'Espanyol abonarà una quantitat propera als 600.000 euros, es converteix així en el primer reforç de l'entitat catalana amb vista a la temporada 2008-09. El porter arriba amb passaport comunitari i la setmana que ve passarà la revisió mèdica.

L'acord pel traspàs del porter sud-americà s'ha tancat després d'una reunió entre representants dels dos clubs. Álvarez seguirà jugant amb el seu actual equip el torneig d'Obertura argentí, encara que aquesta jornada no podrà enfrontar-se a l'Arsenal perquè pateix un esquinç al genoll esquerre.

Observadors del club català han seguit el jugador en els últims mesos i fins i tot l'entrenador de porters de l'Espanyol, Thomas N'Kono, va estar recentment a l'Argentina per veure en directe el porter de Rosario.
El director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, ha comentat que Álvarez haurà de guanyar-se la titularitat. "Hem de tenir dos porters qualificats i ell ho és. Estarà en la seva feina guanyar-se la titularitat o no. Per la informació que tenim, sabem que és un porter de garanties", ha declarat.

De la seva banda, l'apoderat de Rosario Central, Manuel Usandizaga, ha comentat que Álvarez és "un porter molt bo", però ha matisat que encara ha d'aprendre molt. "L'Espanyol li proporcionarà l'estructura per seguir formant-se", ha afegit.

El conjunt blanc-i-blau cobreix una de les necessitats amb vista a la temporada que ve, ja que el futur dels seus dos porters és incert. Iñaki Lafuente tornarà a l'Athletic Club després de complir la seva cessió per una temporada, mentre que molts especulen amb la possible marxa de Carlos Kameni.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.