Esports

Els jugadors del Glasgow Rangers diuen que han de jugar "sense pressió i intentar gaudir"

El jugador del Glasgow Rangers Barry Ferguson ha assegurat avui que el seu equip ha de jugar sense cap tipus de pressió contra el Barcelona i que ha de gaudir d'un partit davant un adversari de tant nivell com el conjunt blaugrana.

"El Barça arriba aquí amb tota la pressió. Hem de sortir al camp i gaudir de l'oportunitat. Hem guanyat els dos primers partits i afrontem aquest partit amb tota la tranquil·litat", ha declarat.

Ferguson ha assenyalat que amb una mica de sort, el Ràngers podrà treure "alguna cosa positiva" del partit davant el Barça. "Al cap i a la fi som onze contra onze i volem jugar a la Champions per enfrontar-nos a jugadors de qualitat", ha comentat.

Per al futbolista escocès, el conjunt català és "un dels millors equips" d'Europa. "Mai no m'he enfrontat al Barça. Té futbolistes molt bons així que serà un examen molt complicat per a nosaltres", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.