Esports

Joan Creus deixa la selecció de bàsquet per ser el nou secretari tècnic de l'AXA Barça

Joan Creus, fins ara tècnic ajudant de José Vicente Pepu Hernández a la selecció espanyola de bàsquet, deixa l'equip nacional per fitxar per l'AXA FC Barcelona, per rellevar Zoran Savic com a secretari tècnic a partir de la temporada que ve, i no formarà part de la selecció aquest estiu als Jocs Olímpics de Pequín.

L'aposta per TxitxiCreus és la primera decisió adoptada per la directiva del Barcelona de cara al futur de la secció de bàsquet, en què també busca un nou entrenador, després que l'italià Ettore Messina rebutgés l'oferta que li havia presentat el club per fer-se càrrec de l'equip a partir de la propera temporada.

Creus serà l'encarregat de planificar la plantilla del nou curs i també d'escollir el nou entrenador, segons han informat fonts del club català, que han desvinculat la contractació del tècnic català a un possible interès per fitxar Pepu Hernández, que abandonarà la selecció després dels Jocs Olímpics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.