Esports

Rijkaard percep bones sensacions en recuperar "jugadors importants"

L'entrenador del FC Barcelona, Frank Rijkaard, ha reconegut que li transmet bones sensacions la recuperació de dues de les peces més determinants de l'equip català, com són Anderson Deco i Samuel Eto'o, perquè "són jugadors determinants".
Per al tècnic holandès, el retorn d'Eto'o representa "un moment feliç per a l'equip i per al jugador. Ha treballat molt bé i ha arribat el moment per tornar a l'equip".

Rikjaard no ha donat cap pista de com jugarà el Barça ni els canvis que podrien produir-se a l'equip català amb el retorn de Deco i Eto'o, encara que sí que ha confessat que un gran inconvenient el té al centre del camp amb la baixa per malaltia de Touré Yaya, el pivot defensiu en l'eix de la mitjana.

Sobre la crítica que després del partit contra l'Espanyol va realitzar a Messi, quan va dir que necessitava més experiència, Rikjaard no va aclarir quina postura té respecte al joc del jove argentí i si aquelles paraules a Montjuïc van ser un retret pel seu individualisme.

"Vaig voler dir que va fer un partit meravellós. Però que encara pot créixer i decidir partits, si segueix així. No va ser una crítica, sinó un elogi", ha precisat.

Sobre Ronaldinho
De Ronaldinho, l'entrenador barcelonista li ha llançat un doble afalac, quan ha dit que el veia amb "ganes de jugar", després que assenyalés durant la setmana en una entrevista a 'Ona Catalana' que el jugador era el causant de la seva suplència.

I, el segon reconeixement que li ha brindat, ha estat quan ha assegurat que si fos entrenador d'altres equips, ell contractaria el brasiler, per respondre al comentari que va llançar fa uns dies el secretari tècnic del Reial Madrid, Pedja Mijatovic, que va assegurar que ara Ronaldinho no tindria espai a l'equip madridista.

I sobre Henry
Finalment, el preparador del FC Barcelona ha tractat les molèsties que pateix Thierry Henry, i que li impedeixen entrar en la convocatòria, i no ha volgut aventurar-se de si la situació del francès ha de ser motiu de preocupació entre els aficionats barcelonistes, atès l'historial mèdic recent del davanter, que la temporada passada va estar de baixa gairebé mig any.

"El futbolista té confiança, però ha jugat molts partits amb molèsties. El va preferir entrar al camp i donar la cara. Vaig parlar amb ell i vam decidir que iniciés la recuperació. En el moment en què se senti millor, serà un jugador important per a la segona volta de la Lliga. És veritat que ha de sentir-se bé perquè ha jugat molts partits i no s'ha sentit capaç de fer les coses que volia fer. Hem decidit que es prengui el temps per recuperar-se", ha destacat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.