Esports

Ronaldinho no es recupera de la tendinitis i és baixa davant del Mallorca

En canvi, la lesió muscular de l'argentí Lionel Messi evoluciona millor del previst

El davanter del Barcelona Ronaldo de Assís Ronaldinho no jugarà dissabte que ve a l'Ono Estadi en no haver-se recuperat a temps de la tendinitis que se li va detectar al genoll esquerre després de l'entrenament de diumenge passat.
Segons que ha confirmat avui el responsable mèdic del primer equip, Ricard Pruna, l'internacional brasiler "continua amb el seu pla de fisioteràpia per recuperar el tendó rotular inflamat, és baixa per al Mallorca i l'evolució d'aquestes molèsties és la que marcarà la data del seu retorn".

Messi millora
En canvi, la lesió muscular de l'argentí Lionel Messi evoluciona millor del previst, i Pruna creu que el davanter podria rebre l'alta mèdica "al voltant del 20 de gener". Aquest cap de setmana, el Barça rep el Racing en el primer partit de la segona volta.

"El jugador està molt implicat. Les altres lesions sembla que li han servit per madurar i la seva recuperació està anant fantàsticament, tal com mostra la seva evolució clínica i les ecografies de control que li hem efectuat", ha explicat el metge del conjunt blaugrana.

Messi va patir un trencament d'uns quatre centímetres al bíceps femoral de la seva cama esquerra en el partit de Lliga que el seu equip va disputar a Mestalla el passat 15 de desembre. El pronòstic de recuperació era, en principi, d'unes quatre o cinc setmanes.

Oleguer
D'altra banda, el defensa Oleguer Presas, que des de fa més d'un mes s'entrena al marge del grup per unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta originades per la cicatriu d'una lesió anterior, podria rebre l'alta mèdica en una setmana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES