Esports

Messi marca dos gols al Sevilla

4ª Jornada de Lliga

El partit ha començat a un gran ritme. Els dos equips han demostrat el seu gran potencial en els primers 15 minuts, jugant a un ritme que no era possible mantenir durant tot el matx.

Ja en el minut 2 de partit s'ha produït una gran jugada d'Iniesta, avui substitut de Ronaldinho, que s'ha escapat per la banda esquerra i, després de driblar un rival a l'àrea, ha cedit la pilota a Henry, qui ha rematat a porta pressionat.

En el minut 4, el Sevilla ha mostrat la seva força i només un minut més tard Messi ha regatejat un contrari i ha xutat al pal esquerra de Palop, en una jugada que ha provocat que el camp coregés el seu nom.
A un poc més d'un quart de la primera part del partit, Zambrotta ha vist la targeta groga per una dura entrada a Adriano després que Deco perdés la pilota.

En el minut 30, Palop ha salvat el primer, rebutjant amb els punys el gran xut des de fora de l'àrea d'Abidal. El francès està donant un recital defensiu i a més està creant perill.

Sis minuts més tard, Navas ha vist la targeta groga per enviar la pilota fora després que l'àrbitre hagués xiulat una falta.

A l'inici de la segona part Duda ha substituït Adriano en el Sevilla. I ja en el minut 47, Henry ha perdut una gran ocasió al no arribar per molt poc a un excel·lent centre a l'àrea quan estava sol davant Palop. Un minut després, fora de joc de Kanouté.

Primer canvi
El primer canvi en el Barça s'ha produït en el minut 60, quan Giovani ha entrat per Xavi. D'aquesta manera, Rijkaard intenta buscar més profunditat per superar la teranyina defensiva del Sevilla.

En el minut 72, després d'un gran passi d'Henry, Messi ha obert el marcador amb un espectacular gol, que ha dedicat al seu company Ronaldinho. I només sis minuts més tard, el davanter argentí ha tornat a convertir en gol un penalti a favor del Barça. Queden poc més de 10 minuts de partit. Poc després, Juandes canvia a Alves per Martí.

Arribat a aquest punt, l'eufòria ha esclatat entre el públic present al camp, que victorejava 'olé' a cadascun dels tocs blaugranes.

Ja en el temps de descompte, Kanouté ha aprofitat una indecisió d'Oleguer per marcar el primer i únic gol dels andalusos. Dos minuts més tard, sense temps a res més, ha acabat el partit. Se'ns dubte la millor actuació blaugrana fins ara.

Barça 2 - Sevilla 1


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.