Esports

El Barça eludeix equips alemanys i s'enfrontarà davant Szeged, Celje i Gudme

HANDBOL

El FCBarcelona ha quedat fora de perill en la segona fase de la Lliga de Campions d'handbol dels equips alemanys, en el sorteig que s'ha celebrat avui a Viena.

El conjunt català ha quedat enquadrat al grup 4 juntament amb el Pick Szeged hongarès, el Celje eslovè i el Gudme danès. Per tant, no ha quedat aparellat amb els potents clubs de la Bundelisga.

Per contra, molt mal parat ha quedat el Portland San Antonio de Pamplona. El conjunt navarrès tindrà dos rivals germànics, en el grup 3: l'Hamburg i el Flensburg. Completa el quartet del grup el temible Zagreb croat, en la pista del qual debutarà en aquesta fase el Portland. Només el primer classificat del grup obtindrà el passaport per a les semifinals.

Els altres dos conjunts de l'Estat espanyol també figuren en grups diferents: l'Ademar de León jugarà en el grup 1 contra el defensor del títol, el Kiel alemany, el Chehoskie rus i l'Ivry francès. El Ciudad Real, en el grup 2, s'enfrontarà a doble partit amb l'històric Gummersbach germànic, el Montpeller francès i el Gorenje Velenje eslovè.

La primera jornada està prevista per al 6 de febrer de 2008, després de l'Europeu de seleccions, i l'última per al 16 de març.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.