Esports

Giuly, a la Roma

Ezquerro podria retornar ben aviat a l'Athletic de Bilbao

El FC Barcelona ha confirmat la marxa de Giuly a la Roma, mentre Ezquerro negocia el seu traspàs a l'Athletic de Bilbao.

El secretari tècnic del Barcelona, Aitor 'Txiki' Begiristain, ha confirmat que el club ja ha arribat a un acord amb el Roma per traspassar al davanter francès Ludovic Giuly per 4,5 milions d'euros (3 fixos i 1,5 per incentius).

"L'acord amb el Roma està tancat, però falta que el jugador firmi el seu contracte", ha explicat Begiristain durant l'acte de presentació d'un conveni amb el Gramenet perquè el club blaugrana pugui explotar el planter de l'entitat de Santa Coloma fins a 2010.

De fet, Giuly ja es troba a la capital italiana passant la revisió mèdica i, en les pròximes hores, podria signar un contracte per tres temporades.

El cas d'Ezquerro
Sobre la situació del davanter Santi Ezquerro, el secretari tècnic ha reconegut que l'Athletic de Bilbao s'ha interessat pels seus serveis, però que el Barça no pensa donar la carta de llibertat al jugador, a qui li queda una temporada més de contracte. Ezquerro té un valor i unes capacitats. I amb això treballarem", ha apuntat.

El migcampista Thiago Motta és un altre futbolista que podria abandonar el club aquest mateix estiu. Sobre el migcampista italo-brasiler, Txiki Begiristain ha reconegut que és "el jugador que més ofertes tindrà. La qüestió és acceptar-la i que la tingui al cap". En aquest sentit, el secretari tècnic ha recomanat que Motta "faci el mateix que Giuly, que ha fitxat per un club important".

Sobre el davanter Maxi López, la cessió del qual al Sporting de Lisboa es va frustrar la setmana passada, Begiristain ha explicat que "hi ha trucades" preguntant per la situació de l'argentí, "però no hi ha ofertes concretes".

El secretari tècnic del Barça ha parlat de la voluntat del club de solucionar les baixes de l'equip tan aviat com les circumstàncies del mercat ho permetin, però sense presses.

De fet, ha reconegut que tots els jugadors que tinguin contracte amb el club participaran en la pretemporada i que no es descartarà a ningú, malgrat que s'estigui negociant la seva sortida. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona