Esports

Ferrer s'assegura el liderat del grup Daurat davant de Gasquet i arriba a les semifinals

Copa Masters de Xangai

El tennista David Ferrer ha derrotat el francès Richard Gasquet per un doble 6-1 a la tercera jornada del Grup Daurat de la Copa Masters de Xangai (Xina), amb què s'assegura el primer lloc del grup i accedeix a les semifinals al costat de Rafael Nadal, que se sumen al nord-americà Andy Roddick.

Ferrer ha donat continuïtat a l'excel·lent paper que està fent en la seva estrena al torneig. L'alacantí s'ha proposat dominar la trobada des de l'inici. En la primera bola de joc, en què ha aconseguit un primer punt basat en una successió de cops guanyadors davant els quals s'ha rendit el francès, que ha perdut en només 26 minuts per un contundent 6-1.
El número 6 del món, campió a Auckland, Basteu i Tòquio el 2007, ha aprofitat cada oportunitat per trencar el joc del seu rival, cosa que ha aconseguit fins a tres ocasions.

L'alacantí, en el millor moment de la seva carrera professional als 25 anys, s'està destacant com la gran revelació a Xangai.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.