Esports

Arriba Keita i marxa Edmilson

FC Barcelona

El migcampista del Sevilla Sydou Keita ja es troba a la capital catalana per signar amb el Barcelona, cosa que podria passar en les pròximes hores si el club blaugrana i l'entitat andalusa arriben a un acord pel seu traspàs. Segons que han informat fonts del club, el Barça desitja arribar a un acord amb el club sevillà aquesta mateix divendres o, com a molt, dilluns que ve, i així poder anunciar Keita com el primer fitxatge del nou projecte.

El migcampista de Mali ha estat a les oficines del Camp Nou negociant amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain, i el vicepresident esportiu, Marc Ingla, els termes del contracte, i fins i tot ja ha passat el reconeixement mèdic previ a la seva incorporació.

Sydou Keita, de 27 anys, té una clàusula de rescissió de 14 milions d'euros que el Barça podria fer efectiva a la Lliga de Futbol Professional si no aconsegueix tancar l'acord amb el Sevilla. Tot i això, l'objectiu del club blaugrana és el de poder pactar almenys el pagament d'aquests 14 milions d'euros amb l'entitat andalusa i evitar així haver d'abonar l'IVA en l'operació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.