Esports

L'Espanyol paga la decepció de Glasgow amb un 1 a 5 davant del Getafe

L'afició ha rebut amb un càlid aplaudiment els seus i a les grades també s'han vist pancartes amb missatges d'ànim

L'Espanyol ha viscut una tarda estranya al Lluís Companys. Rebut pels aficionats amb mostres de suport després de la dolorosa derrota a Glasgow davant del Sevilla a la final de la UEFA, el resultat final del partit ha deixat una agredolça sensació: 1 a 5 davant del Getafe. Malgrat la contundència del resultat, els jugadors de l'Espanyol i el públic s'han aplaudit mútuament, amb crits de "Campions, campions". El menys important era el resultat, i l'Espanyol ha viscut una tarda futbolísticament irrellevant, malgrat que s'havia avançat de seguida (minut 4). Però el Getafe ha remuntat fins a l'extrem d'anotar cinc gols, en els minuts 8, 41, 54 i 64.

Agrament a l'afició
Els jugadors i el cos tècnic de l'Espanyol havien desplegat una pancarta al centre del camp abans de l'inici de l'enfrontament en la qual es podia llegir "Afició: gràcies per tot" com a agraïment al comportament que han tingut els seguidors blanc-i-blaus des de la pèrdua de la final de la UEFA davant el Sevilla.

L'afició ha rebut amb un càlid aplaudiment els seus i a les grades també s'han vist pancartes amb missatges d'ànim com "Ara més que mai, orgullosos de ser periquitos", "Gràcies per fer-nos somiar" o "16.05.07: el dia en què ens vam fer grans".

El Sevilla, líder provisional
El Sevilla, que ha guanyat a Riazor al Deportivo (1 a 2) s'ha situat provisionalment líder de la Lliga, a l'espera de resultats del Recreativo-Madrid (19h) i de l'Atlètic de Madrid-Barça (21h).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.